söndag 30 november 2008

Dags att börja producera nu!!!


Liverpool möter imon West Ham på Anfield och nu när Fernando Torres är borta så är det dags för Robbie Keane att börja producera lite mål. Liverpool har chans att gå upp i serieledning imon om man får oavgjort eller om man vinner fast man hoppas ju på det senare alternativet. Chansen till serieledning kom i och med att Chelsea förlorade återigen på stamford bridge denna säsong fast nu mot Arsenal efter två mål av Robin Van Persie.

Liverpool kommer till spel med skador på Fabio Aurelio, Fernando Torres och Martin Skrtel. Annars är det full trupp för Liverpool och dom förväntas starta matchen med starkaste elvan dom har för tillfället.

Preliminär starelva Liverpool:
Reina
Arbeloa Agger Carra Dossena
Babel Alonso Riera
Stevie G
Keane Kuyt

Det blir troligen mål i morgon i och med att Dirk Kuyt spelar på topp tillsammans med Keane, Det har nästan blivit mål för Liverpool varje match denna säsong när Kuyt spelat på topp. Det är bara en match det inte blivit mål i.

Preliminär starelva West Ham:
Greene
Neill Upson Spector Gabbidon
Behrami Parker Mullins Etherington
Cole Ashton

Det blir en tuff match för Liverpool men det är en match dom borde vinna med eller utan Torres. Det kommer bli extra svårt för Liverpool ör West Ham har en riktigt bra försvarare i Matthew Upson som senaste tiden spelat riktigt bra både i Klubblag och i Landslag han gjorde ju bland annat mål mot Tyskland i Träningslandskampen. Så vi får hoppas att han inte är på spelhumör imorgon mot Liverpool. Robbie Keane får visa vad han går för nu och stänka in några bollar bakom Greene i målet.

Inga kommentarer: