torsdag 27 november 2008

Klart för Åttondel

Liverpool är nu klart för åttondelsfinal i CL efter seger igår mot Olympique Marseille hemma på Anfield med 1-0 men det var ingen match att jubla över precis. Det var Gerrard som gjorde Liverpools mål och det kom i den 23:e matchminuten, Det var efter ett inlägg från Alonso som Gerrard kunde göra mål på. Gästerna skapade nästan ingenting dom hade två halvchanser på slutet av första halvlek.

Andra halvlek började som den första slutade. Marseille tog över mer och mer men dom skapade ingenting speciellt. Liverpool spelade väldigt bra försvarsspel i matchen och Carra var matchens lirare helt klart. Andrea Dossena vad gör du i Liverpool du kunde stannat i Italien för du passar inte in i Engelsk fotboll. Torres såg man inte mycket av i matchen han glimtade till lite i första halvlek men annars så man inte något av Torres.

Det fanns inte så mycket att skriva om den här matchen för det hände inte så mycket och det var ingen rolig fotbollsmatch.