tisdag 18 november 2008

Ablett inte förvånad över Darby Framgång


I förlust matchen mot Tottenham i Carling Cup fick vi se en Ny spelare görsa debut och det var lagkaptenen för reserverna Stephen Darby som spelade högerback i den matchen. Darby var också nära att debutera i ligan men han satt på bänken hela matchen mot Bolton i lördags. Gary Ablett som är tränare för reservlaget är inte förvånad över Darbys framgång och han säger så här:

"Vi var alla mycket glada för Stephens skull när han gjorde sin debut. Han är en spelare som ger allt han har sju dagar i veckan. Han förtjänade verkligen den chans han fick mot Tottenham och jag tyckte att han gjorde riktigt bra ifrån sig under de tio minuter han spelade.
"Han var lugn och behärskad och nu är det upp till managern att bestämma vad som händer framöver. Förhoppningsvis ger det korta inhoppet mot Spurs en vink om att Stephen är en spelare han kan lita på vid behov''.
"Stephen är verkligen Mr Jämnhet och han har varit kapten för reservlaget i över ett år och han förtjänar verkligen att vara det''.
"Han föregår alltid med gott exempel och i och med den oturliga skadan på Philipp Degen så kanske Stephen nu ges möjlighet att imponera på managern''.
Källor: www.liverpoolfc.nu

Inga kommentarer: