söndag 23 november 2008

JÄVLA DÅLIGT!!! Uppdaterad!!!

Liverpool mötte igår Fulham hemma på Anfield och det var allt annat än en rolig match. Det var en av dom dåligaste matcherna för säsongen och det var Fulham som spelade bäst, det var också dom som skapade den första bra målchansen när Zamora spelade snett inått bakåt till Bullard som klippte till direkt men en riktigt bra räddninga av Reina i målet.

Det hände inte så mycket i första halvlek det var två chanser i första och det var Bullard och sen var det Robbie Keane för Liverpool men han sköt rakt på Schwarzer i Fulham målet men han borde gjort mål på sin chans.

Liverpool höjde tempot i andra och det var en kille som verkligen försökte i matchen och det var Torres han skapade mass chanser på egen hand men Schwarzer stod i vägen för det mesta i matchen. Kuyt fick ett jätteläge i andra halvlek efter ett bra inspel av Riera men på något sätt så tog Schwarzer den bollen med. Liverpool försökte pressa på men det blev inget riktigt tryck så matchen slutade rättvist oavgjort MEN om man ska vinna ligaguld i år så måste man vinna dom här matcherna annars kan man bara glömma guldet.

Liverpools elva:
Reina
Arbeloa Agger Carra Aurelio
Mascherano
Kuyt Lucas Riera
Keane Torres

Fulhams Elva:
Schwarzer
Pantsil Hangeland Hughes Konchesky
Dempsey Bullard Murphy Davies
Zamora Johnson

Tre plus Liverpool:

+++Torres och Reina får tre plus idag efter en dålig insats av Liverpool men Torres ville verkligen vinna idag och det såg man på hans kroppsspråk. Reina får det för en riktigt bra match med några fina räddningar.

+Carra för bra backspel i Matchen

Ingen annan få några plus i denna match på grund av att dom spelade så dåligt.

Liverpool kan verkligen glädja sig över dom andra resultaten som var i Premier League igår för dom ligger fortfarande på samma poäng som Chelsea då dom spelade oavgjort mot Newcastle sen spelade också Man U oavgjort och Arsenal förlorade stort mot Man City så det är bara att bocka och buga för deras insatser igår.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker att Carragher förtjänar, åtminstone, ett plus. Han var en av dem bättre i matchen, enligt mig.

Gais_Liverpool sa...

jag ger carra ett plus för att du vill de då