lördag 1 november 2008

Keane tillbaka på White Hart Lane


Idag eftermiddag möter Ribbie Keane och Liverpool, Tottenham på White Hart Lane och som alla vet har Tottenham börjat säsongen rent ut sagt dåligt. Alla förväntade sig att Tottenham verkligen skulle utmana dom ''fyra stora'' i år men med denna inledning på säsongen så verkar det inte särskilt troligt.

Det har blivit bättre i Tottenham på senaste tiden och det är nog för att dom ersatt den sparkade tränaren Juande Ramos Harry Redknapp som kom från Pompey. Tottenham har på dom två senaste matcherna tagit fyra poäng mot Bolton och Arsenal. Dom var väldigt starka mot Arsenal för dom låg under med 4-2 i Slutet men lyckades kvittera i den absolut sista sparken i matchen.

Preliminär startelva Liverpool:
Reina
Arbeloa Agger Carra Aurelio
Kuyt Alonso Mascherano Riera
Gerrard
Keane

Hotet i Tottenham:

Tottenham köpte in många bra spelare men en spelare som visat vad han går för på sistone är Kroaten Luka Modric som visade upp bra spel mot Arsenal och Han har ett fruktat långskott. Modric visade redan i EM i somras vad han går för. Han är väldigt bra att driva bollen framåt och det är en skicklig framspelare. Han brukar spela fram sina medspelare med prefekta instick.
Liverpool ni får se upp med Luka Modric

Inga kommentarer: