lördag 15 november 2008

Spöket på Reebook har dött

Spöket som fanns på Reebook stadium har dött. Liverpool har bara vunnit en gång på dom senaste sex försöken på Boltons hemmaplan och det var förra säsongen men idag tog vi våran andra raka seger mot Bolton på Reebook. Matchen började med väldigt lite målchanser åt varje håll men det var ett väldigt bra passningsspel i båda lagen.

Den första målchansen kommer i den 20:e minuten när Kuyt anfaller från sin högerkant och han slår en djupledspass till Gerrard som Slår den tillbaka till Kuyt som drar till direkt och bollen går stenhårt i ribban och studsar sen ut till ett inkast. Liverpool gör 0-1 i den 28:e minuten genom Kuyt som nickar in bollen efter ett prefekt inlägg av Aurelio.

Efter målet så vinner Liverpool boll efter boll och det blir väldigt mycket tryck mot Bolton målet och Luyt slår in en boll som går till Keane men på något sätt så missar Keane bollen fast det skulle blivit mål där. Robbie du spelar intei Spurs längre du måste göra mål på dom chanserna om du spelar i Liverpool.

I första halvleken fick vi se ett bra spelande Liverpool och ett väldigt tråkigt Bolton som inte skapade en enda chans i första halvlek. Bolton gjorde ett byte direkt i andra halvlek då dom tog ut Muamba och tog in Gardner och vilken fart det blev i matchen från Boltons sida när Gardner kom in. I den 51:a minuten kommer Gardner helt fri mot Reina och Gardner rundar Reina men sen så tappar han fotfästet och missar hela målet.

Bolton fortsätter att pressa Liverpool men dom kom inte till några särskilt bra lägen men det var kallabalik i Liverpool försvaret i mellan åt. Liverpool byter sedan ut Robbie Keane och tar in Torres och det ger resultat i den 73:e minuten när Torres snor bollen av en Bolton försvarare och slår in bollen med höger utsida och där är Liverpools lagkapten Steven Gerrard som språng nickar in bollen.

Liverpool satte en boll i stolpen också när Lucas kom förbi en försvarare och satte bollen snett inått bakåt till Torres som krutade på för kung och fosterland rakt i Stolpen. Vi fick se en bra match av Liverpool men dom borde som vanligt gjort lite mer mål men det var kul att Torres visade att han är på gång igen efter sin skada. Robbie Keane gjorde det bra som ensam anfallare men fick inte rätt bollar att jobba på.