lördag 8 november 2008

ÄNTLIGEN!!!

Matchen mot West Brom skulle bli Robbie Keanes match och det blev det. Men Robbie Keane var inte med i matchen ordentligt i början men han gjorde en väldigt fin grej efter ca 20Min när han utifrån kanten klackar fram bollen till en överlappande Aurelio men Kuyt är inte först på bollen så det blir inget av anfallet.

Det var efter den fina klacken som Robbie Keane entligen kom igång. I den 34:e matchminuten kommer det äntligen, Det efterlängtande målet från Robbie Keane i ligan och det är riktigt snyggt. Det är efter ett kantanfall som bollen kommer in i mitten och där står Gerrard som lägger en fin boll till Keane som tar med sig bollen bra och han chippar sedan bollen över en utrusande Scott Carson i West Brom målet. Carson spelade Liverpool i förra säsongen men var utlånad till Aston Villa han fick sammanlagt bara göra 9 matcher för Liverpool innan han alltså gick till West Brom inför denna säsong.

I den 43:e minuten är det dags igen för Robbie Keane att göra mål och det är efter en West Brom hörna som Aurelio får bollen på kanten och han slår en lång djupledsboll till Keane som rundar en utrusande Carson i målet och sätter bollen i öppet mål från en snäv vinkel.

Det vi fick se från första halvleken var ett lite slarvigt passnings spel från Liverpool men ändå två mål från Robbie Keane. Det enda som West Brom ledde från första halvleken var hörnstatistiken. Bollinnehav första halvlek 55% Liverpool- 45% West Brom.

Andra halvleken var rent utsagt tråkig och den stora höjdpunkten i den andra halvleken kom inte förrän i den sista stopptids minuten då Arbeloa har kommit in i straffområdet och sätter bollen rakt upp i krysset med sin vänster.

Det som var kul för Liverpool var att Fernando Torres fick hoppa in i den 72:a minuten och han visade att han snart är tillbaka i gammal god form. Han hade ett skott på mål direkt efter att han kommit in men det var plockpotatis för Scott Carson.

Startelva Liverpool:
Reina
Arbeloa Agger Carra Aurelio
Benayoun Mascherano Riera(Babel 66)
Stevie G(Alonso79)
Kuyt Keane(Torres 72)

Startelva West Brom:
Carson
Zuiverloon Olsson Donk Robinson
Koren Greening Valero Kim(Teixeira 57)
Bednar(Moore 57) Miller(Brunt 71)

Varningar:
Jonas Olsson-Brom 18:emin
Alvaro Arbeloa-Liverpool 67:e min
Javier Mascherano.Liverpool 89:e min

Tre plus Liverpool:

+++Keane får tre plus för att han springer och han skapar mycket chanser dessutom gör han två mål idag.

++Mascherano För hans grova jobb på mittfältet tillsammans med Gerrard idag outstanding.

+Arbeloa för sitt snygga mål och bra försvarsspel.

Ett stort minus till the kop som buade ut Ribbie Keane innan han gjorde mål idag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Great day for us, lets hope we can continue. Thanks Keane!

YNWA