torsdag 20 november 2008

Landslagskollen

Många Liverpool spelare spelade igår Landskamper.

Spelarna som spelade igår:

Javier Mascherano splade 90minuter för sitt Argentina där Argentina vann med 1-0 mot Skottland målet av Maxi.

Kuyt och Babel spelade båda från start när Sverige mötte Holland och båda skötte sig bra matchen igenom men Kuyt var nog den som visade sig mest med fina skarvningar och ett mål på stopp tid medans Babel blev utbytt i den 61:a minuten matchen slutade 3-1 till Holland övriga målskyttar va Van Persie x2 och Källström.

För spanien så spelade hela 5 Liverpool spelare igår det var Pepe Reina som blev inbytt i paus och han gjorde en jätteräddning på en nick från Suazo annars hade han inte så mycket at göra. Riera fick spela från start och han spelade hela matchen och det är ett glädjande besked. Alonso spelade också från start och han var riktigt bra matchen igenom med massa kluriga passningar och han seplade fram till ett av målen också.

Alla trodde att Torres skulle spela från start men han fick hoppa in när det var en halvtimme kvar och det var han som gjorde 2-0 målet för Spanien efter en bra boll av Alonso så fintade Torres ner sin försvarare och satte säkert 2-0 till Spanien. Arbeloa fick också spela för Spanien när han hoppade in den sista kvarten och han skötte sig bra. Alla fem Liverpool spelarna var på plan samtidigt under matchen det är väldigt grymt.

Steven Gerrard skulle varit med i matchen mellan Tyskland och England men han blev skadad i matchen mot Bolton så det blev inget med det. Det gick bra för England ändå som vann med 2-1 genom mål av båda engelska mittbackarna Matthew Upson och John Terry så dom är verkligen på gång nu England.

Agger, Benayoun och Hyypiä spelade för respektive landslag men jag har tyvärr ingen info om dom matcherna som dom spelade det enda jag vet var att Israel spelade oavgjort 2-2, Danmark förlorade med 1-0 och Finland vet jag faktiskt inte jag tror dom förlorade med 1-0. Det är skönt och se så många spelare i landslagen det visar att Liverpool är ett bra lag som har bra spelare.