torsdag 13 november 2008

Förlust ännu en gång mot Tottenham

Det blev förlust mot Tottenham på White Hart Lane men denna gång var det i Ligacupen. Liverpool ställde som vanligt upp med ett b betonat lag som dom brukar göra när dom spelar i dom engelska cuperna. Det var ingen bra match alls den första halvtimmen för då hände det exakt ingenting men precis innan halvtid exploderade Tottenham då dom gjorde 1-0 i den 38:e minuten efter ett mål av Pavluchenko och sen i den 42:a minuten efter ett stort misstag av Liverpools reservmålvakt Diego Cavalieri då han missbedömde en bollbana helt och Tottenhams Fraizer Campbell kunde sätta den i öppet mål 2-0 då alltså. I den 44:e minuten kom det tredje för Tottenham efter dåligt försvarsspel kunde Campbell nicka inn sitta andra mål för dagen 3-0 till Tottenham i paus.

I andra halvlek började Liverpool precis så man ska börja då dom gjorde 3-1 i den 49:e minuten efter en hörna som Plessis nickade in så man hoppades att det skulle bli en liten comeback men direkt efter målet så tappade just Plessis bollen och spurs kunde ställa om och efter lite tveksamt försvarsspel av Hyypiä kunde Pavluchenko göra sit andra mål för kvällen.

Det enda som hände efter Spurs 4-1 mål var att Hyypiä gjorde mål efte ännu en hörna annars var det en ganska medioker match av Liverpool som inte spelade bra på något sätt men dom visade att dom kan göra mål på fasta situationer i alla fall.