Missarnas match

Förlust mot Tottenham med 2-1.

Toppen mot botten i norra London på White Hart Lane i den elfte omgången av Premier League. Tottenham mot Liverpool. Ett Spurs som i veckan sparkade tränaren Juande Ramos, klubben ersatte han med Harry Redknapp, som var i Portsmouth. Redknapp har börjat väldigt bra i klubben.

Tabell inför matchen:2 Liverpool 10 8 2 0 15-6 2620 Tottenham 10 1 3 6 11-16 6

Som ni ser har Tottenham börjat väldigt dåligt så här långt i ligan. Innan Harry Redknapp tog över hade klubben endast två poäng, men i veckan har Tottenham tagit fyra poäng. En poäng mot Arsenal och tre mot Bolton. Man låg under med 4-2 mot Arsenal men i slutet gjorde Jermaine Jenas och Aaron Lennon vars ett mål vilket slutade i oavgjort i derbyt. Notera att Chelsea och Liverpool har samma poäng. Chelsea har gjort fler mål.

Tottenhams startelva:Gomes, Corluka, Assou-Ekotto, King, Woodgate, Bentley, Huddlestone, O’Hara, Modric, Bent.
Bänken: Sanchez, Hutton, Lennon, Bale, Gunter, Pavlyuchenko, Campbell.

Liverpools startelva: Reina, Arbeloa, Dossena, Agger, Carragher, Alonso, Mascherano, Riera, Kuyt, Gerrard, Keane.
Bänken: Cavalieri, Hyypiä, Benayoun, Aurelio, Babel, Lucas, El Zhar.

Robbie Keane tillbaka och startar för Liverpool mot sin gamla klubb. Andrea Dossena och Daniel Agger är också tillbaka. Ut från startelvan går Sami Hyypiä och Fabio Aurelio. Tottenham har inte vunnit mot Pool på de åtta senaste matcherna. Fyra förluster och fyra oavgjorda. Senaste matchen slutade 2-0 till The Reds, det återstår att se om det blir de idag med.

Det regnar rejält i norra London. Dirk Kuyt gör ledningsmålet för Liverpool redan efter två minuters spel. Kuyt får bollen från den förre detta Spurs anfallaren Keane och bombar upp den i Gomes nättak. Keane tar emot bollen i en annan situation och det buas rejält på White Hart Lane.Liverpool pressar bra och får hörna. Det är nära att bli 2-0 redan i den sjätte minuten. Hörnan kommer in mot Darren Bent som ska rensa undan och drar bollen i stolpen. Bent får en ny chans efter tolv minuter. Bent i duell med Carragher, men Reina hinner ut. Mycket spel med fötterna för Pepe efter knappa 20 minuter spelade.

Supportrarna sjunger för fullt när regnet öser ned. Benitez är genomblött och Redknapp diskuterar med sina kollegor. Det har regnat mycket i London under dagen.

Tottenham skapar sin riktigt stora chans med fem minuter kvar av den första halvleken. Modric sköt i stolpen från långt håll förra gången mot Arsenal, och på returen gjorde Lennon 4-4. Nu sköt kroaten ett lågt skott, men bra räddning av Reina.

Om man skulle sammanfatta första halvlek lite snabbt och enkelt så var det mycket kamp om bollen. Liverpool började attackera redan i den första minuten och gjorde 1-0 efter två och en halv minut. Mycket regn och kamp som sagt. Liverpool hade många chanser och de måste som sagt göra mål på de.

Spurs gör ett dubbelbyte till andra halvlek. Hutton och Pavlyuchenko in. Ut gick Assou-Ekotto och O’Hara.

Fyra minuter in i andra halvleken. Spurs försvaret ser väldigt passivt ut. Dirk Kuyt skjuter och på returen sköt Gerrard i stolpen. Bollen tog på Kings ärm men ingen straff. Väldigt nära. Liverpool har nu haft två stolpar. Tottenham kontrar och får hörna.

Gerrard träffar ribban. Gomes ska passa bollen till en medspelare, men Keane hinner mellan och skäl bollen, passar till Gerrard som skjuter i ribban. Stevie G har haft en i stolpen och en i ribban på bara några minuter. LFC är nära ännu ett mål.

Liverpool är det bästa laget just nu. 25 minuter kvar och Benitez gör det första bytet. Ryan Babel in, Robbie Keane ut. Spurs har en bra period nu och pressar bra. Hörna för hemmalaget. Bentley tar den och Jamie Carragher gör självmål vilket resulterar i ett kvitteringsmål. Mindre än tjugo minuter kvar. Redknapp gör sitt sista byte. Lennon in, ut går Modric.

Ledley King får varning när Reina ska skjuta ut bollen. Spanjoren ska skjuta ut bollen och då springer King fram och tacklar målvakten lite lätt. Andra bytet för Liverpool. Yossi Benayoun in, Albert Riera ut.

Många misstag denna match. Andrea Dossena gör bort sig och två Spurs spelare kontrar. Bentley slår in bollen mot en Spurs-spelare. Reina ska boxa bort bollen men misslyckas. Pavlyuchenko får tag i bollen. Reina gör en jätteräddning i den 90:e minuten. Men försvaret agerar väldigt dåligt, Pavlyuchenko tar bollen och gör 2-1.

Phil Dowd blåser av matchen och förlusten är ett faktum. 16 matcher utan förlust sedan tog det slut. Vinster mot bland annat Man United, Chelsea, Everton med flera men när man reste till London för att möta Tottenham tog det slut. Kuyt gav Liverpool ledningen. Jamie Carragher gjorde självmål och på övertid gör London laget 2-1. Liverpool hade mängder av målchanser och de måste vi göra mål på. Både tre i ribban och en i stolpen, men det går inte vår väg idag.

BytenTottenham: Hutton (Ekotto 46), Pavlyuchenko (O´Hara 46), Lennon (Modric 75.

Liverpool: Babel (Keane 66), Benayoun (Riera 77).

Matchrapporten kommer från www.liverpoolfc.nu för jag har inget att säga om denna match det är för jävligt bara vi ska inte förlora mot Tottenham även om det är bortaplan inte den form som dom är i just nu.