onsdag 5 november 2008

Spännande match på Anfield

Det blev en väldigt spännande match på Anfield mellan Liverpool och Atletico Madrid men det blev väldigt många missar återigen av Liverpool, Skottstatistiken 18-4 säger väl allt. matchen började bra och det såg ut som om Liverpool var väldigt taggade och dom satsade verkligen på vinst för redan efter en en minut så tyckte agger att han skulle ha straff när en Atletico spelare rev ner han i straffområdet efter en hörna men man såg solklart att det inte var någon straff.

Några minuter senare så slog Alonso en Väldigt fin pass från halva plan som Keane tog ner på bröstet och han väntade lite och fick på ett bra skott men precis utanför stolpen. Efter en felaktig offside fälla va Atletico så kom Keane helt fri med Leo Franco i Atltico målet men han kom ut i för snäv vinkel så det blev inget riktigt avslut från Keane.

I den 37:e minuten tar Atletico ledningen efter ett fint anfall vid högerkanten där backen Antonio Lopez kommit upp och han passar in den längst marken till Maxi Rodriguez som med en magisk första touch tar sig förbi Carra som är chanslös och 0-1 till Atletico.

I början av den andra halvleken pressade Liverpool ner Atletico och Agger fick läge efter läge att göra mål men det var inte hans dag och han fick gå mållös från matchen men Liverpool skulle dock inte gå mållösa från matchen för domaren för dagen svenske Martin Hansson dömde straff till Liverpool efter en situation där Gerrard knuffas i ryggen av Pernia i Atletico och det var Gerrard själv som tog straffen och han pangade in den i mål behärskat bakom en chanslös Leo Franco.

Resultat var rättvist om man ser till antalet chanser Liverpool hade men om man ska vara helt ärlig så var det ingen straff det var till och med en dålig filmning av Steven Gerrard. Atletico skulle gått vidare till åttondelen om dom vunnit mot Liverpool fast nu står båda lagen på samma poäng i gruppen som ser ut så här.

S V O F Mål Poä
Atletico madrid 4 2 2 0 4 8
Liverpool 4 2 2 0 3 8
Marsielle 4 1 0 3 -1 3
Psv Eindhoven 4 1 0 3 -6 3

Liverpool och Atletico är praktiskt taget klara för Åttondelen om dom inte klantar sig rejält då.