tisdag 2 december 2008

Oavgjort IGEN PÅ ANFIELD!!!

Liverpool spelade igår match hemma på Anfield mot West ham och alla trodde att det skulle bli en promenad seger men vi som trodde det hade helt fel det blev en oavgjord mållös match igen hemma PÅ ANFIELD!!! Matchen slutade 0-0 efter mängder av chanser för Liverpool som inte lyckades få hål på Greene i West Ham målet.

Liverpool skapade mängder av chanser och den första skulle gå till Riera som missade målet efter dåligt målvaktsspel av Greene i målet. efter 15 minuter så får Liverpool hörna och på hörnan kommer Hyypiä högst och nickar tätt över. Liverpool skapde sen chans på chans på hörnorna, det var en räddning på mållinjen av en West Ham spelare när Hyypiä var uppe ännu en gång på en hörna.

Farligaste chansen i första halvleken var faktiskt West Hams och det var gamle Liverpool anfallaren Craig Bellamy som fick på en riktig rökare som gick i insidan av stolpen och ut Liverpool hade tur där.

Det vi såg i första halvlek var nästan samma som mot Fulham och det var en bra målvakt i motståndar kassen och Liverpool kunde bara inte få in bollen och man fick bara hoppas att dom skulle få till det lite bättre i andra halvlek.

Andra halvlek började som den första slutade och det var med Liverpool press, ett tag så hade Liverpool bollinhav som var 80%-20% så man förstår att dom dominerade. Steven Gerrard försökte och försökte men han fick inte riktigt till det. Man såg att Gerrard verkligen var frustrerad i matchen.

West Ham skapade farligheter i andra halvleken också. Det var på en hörna som Charlton Cole nickade tätt utanför. Vi fick nog se årets räddning på Anfield igår också och den kom ifrån Robert Greene som på något sätt tog Benayouns stenhårda skott inne i straffområdet. I slutet så fick Kuyt sista chansen efter en boll av Gerrard men återigen gjorde Greene en bra räddning.

Vi får vara glada över att vi gick upp i serieledning efter matchen men annars var matchen inget att jubla över. Liverpool ligger nu 1 poäng bakom Chelsea och Liverpool får se till att ta en tre poängare nu mot Blackburn på lördag COME ON YOU REDS!!!