måndag 22 december 2008

Arsenal - Liverpool 1-1

Det finns inte så mycket att skriva om denna match för det hände inte så mycket. Det var väldigt dåligt spel i början då bollen gick fram och tillbaka mellan lagen. Liverpool fick första chansen efter en långboll som Keane passade ner till Gerrard som sköt men mitt på Almunia i Arsenal målet.

Efter 24 minuters spel kommer det första målet och det är Van Persie som gör det. En långboll från Nasri når fram till Van persie som tar ner den på bröstet och vänder snabbt sen dundrar han in den i mål bakom Pepe reina.

Kvitteringen kom efter 42 minuters spel och det var Robbie Keane som gjorde det och det var inte vilket mål som helst. Agger slår en chansboll och backarna i Arsenal missbedömmer bollen och Keane är fri och på uppstuds dundrar han upp bollen i nättaket. Precis efter målet fick Gerrar ett jätteläge men han hann inte riktigt fram till bollen.

I den andra halvleken händer inte så mycket det som hände var att Adebayor blev utvisad för Arsenal men efter det så hände det absolut ingenting det såg inte ens ut som att Liverpol försökte att vinna.

Liverpools Elva:
Reina
Arbeloa Carragher Agger Dossena
Lucas(Ngog 87) Alonso
Kuyt Gerrard Riera(Babel 71)
Keane(El Zhar 81)

Arsenals elva:
Almunia
Sagna Djourou Gallas Clichy
Denilson Song Fabregas(Skadad Diaby in 46) Nasri(Eboue 90)
Van Persie Adebayor(Utvisad 62:a Minuten)

Tre plus Liverpool:

+++Keane som tystade alla kritiker efter mål mot sina gamla rivaler.

++Agger som var övedrallt och blev nästan målskytt.

+Kuyt som river och sliter och skapar chanser för Liverpool.

Inga kommentarer: