onsdag 10 december 2008

Vinst mot PSV UPPDATERAD!!!

Jag har inte så mycket att skriva om matchen då det inte hände så mycket förutom målen då. Liverpool vann matchen med 3-1 efter underläge med 1-0. Det var Lazovic som gjorde 1-0 till PSV i den 36:e minuten efter en tilltrasslad situation kunda han sätta in bollen bakom reservkeepern Diego Cavalieri.

Liverpool hade många unga spelare med i truppen. Det var Keane och Ngog som började i anfallet men Keane gjorde inte så mycket väsen av sig inte Ngog heller men han gjorde ändå mål. I den 47:e minuten i första halvlek kunde Liverpool kvittera genom Ryan Babel som Ncikskarvade in bollen i mål, fint mål av Babel alltså 1-1 i Paus.

I den 68:e minuten fick vi se Riera som drog på långt ute ifrån rakt upp i det vänstra krysset 2-1 till Liverpool efer Rieras drömmål. Ngog skulle sedan få göra sitt första Liverpool och det var efter en djupledspass från Keane som nådde fram till Ngog som var helt fri och han gjorde inga misstag 3-1 till Liverpool.

Efter Ngogs mål så hände det inte så mycket och det betydde att Liverpool kunde ta hem gruppsegern före At.Madrid så vi får hoppas att vi får en bra lottning nu :).

Liverpools startelva:
Cavalieri
Arbeloa(Darby 70) Agger Carra(Kelly 81) Dossena
Lucas Mascherano
Babel Keane Riera(Spearing 77)
Ngog

PSV Startelva:
Isaksson
Culina Marcellis Brechet Salcido
Mendes(Manco 80) Simons Bakkal(Nijland 83) Dzsudzsak
Amrabat(Koevermans 73) Lazovic

Tre plus Liverpool:

+++Riera för sitt underbara mål och det såg ut som han var på riktigt spelhumör.

++Babel också för sitt mål man ser att han försöker men han har inte rätta självförtroendet.

+Ngog för att han också gjorde mål igentligen men det var kul att han gjorde mål.

Inga kommentarer: