söndag 14 december 2008

Många Mål, Många Chanser

Liverpool mötte igår Hull hemma på Anfield och alla trodde att det skulle bli en lätt match för Liverpool men så blev det inte men det var Liverpool som började bäst med väldigt högt tempo och bra passningsspel fast vad hjälpte det när Hulls Paul McShane nickade in 1-0 efter ett inspel från King till HULL!!!

Det tog inte lång tid innan det kom ett till mål och då var det Carragher som gjorde det men i fel bur. det var dåligt försvarsspel av Dossena och Hulls Mendy kunde springa igenom lätt och slå in bollen och där var Carragher och stack fram foten 2-0 till Hull. Carraghers andra självmål i år(vi minns alla självmålet mot Tottenham).

Efter Hulls andra mål kom Liverpool igång och det var Gerrard som reducerade någon minut efter Hulls 2-0 mål. Kuyt slog ett bra inlägg och efter lite dåligt försvarsspel av Hull så var det uppet mål för Gerrard och han la bara in den 2-1 och lite hopp.

Efter 31minuters spel kom kvitteringen och det var Gerrard igen och denna gång var det hur snyggt som helst från Liverpools sida. Ett inlägg från Carragher till Kuyt som nickade ner bollen till Benayoun som la fram den till Gerrard som dunkade upp den i nättaket 2-2 efter 32 minuters spel vilken match. Liverpool pressar sen på men det händer inget mer i den första halvleken.

I den andra kommer Liverpool ut hur taggade som helst och det dröjer inte länge förrän dom får sin första målchans och det är genom Riera som nickar efter en hörna men Hulls Boateng räddar på Mållinjen. Riera får en chans till lite senare då han drar till bollen med högern på volley stenhårt rakt på Myhill i Hulls mål.

Den sista riktigt heta målchansen hade Hyypiä som efter en hörna satte bollen i stolpens insida. Liverpool dominerade matchen efter att 2-1 målet kom men det blev ingen ny vändning istället blev det ett nytt Fiasko på hemmaplan och det var ju synd. Det är på hemmaplan vi måste ta våra poäng. Kuyt måste börja göra mål igen för vi kan inte förlita oss på Gerrard jämt.

Liverpools startelva:
Reina
Arbeloa Carragher Hyypiä Dossena
Mascherano(Lucas 87) Alonso
Benayoun(El Zhar 75) Gerrard Riera(Babel 82)