torsdag 23 oktober 2008

Oavgjort På Vicente Calderon

Liverpool mötte igår Atletico Madrid på Vicente Calderon i Champions League. Matchen började i ett långsamt tempo men höjdes för varje minut som matchen gick och redan i den 14:e minuten så gjorde Liverpool mål efter ett snyggt anfall. Det var Gerrard som slog en dunder fin macka till Robbie Keane som inte gjorde några misstag framför mål 0-1 till Liverpool.

Efter målet så pressade Liverpool på men det var ganska fula tacklingar imellanåt och det blev tre gula på kort tid. Det var Maniche i madrid som fick ett sen Riera och Arbeloa i Liverpool. Den forne Liverpool spelaren Luis Garcia borde fått ett kort efter en ful kapning men domaren missbedömde situationen.

Det var en ganska tråkig match men det hände lite saker i mellanåt som direkt i andra halvlek när Benayoun Gjorde mål men det blev felaktigt avvinkat för offside fast Forlan kom sen helt fri med Reina men det vinkades också av för offside.

I den 83:e minuten så slår madrid försvaret en lång boll som Carra missbedömer och Simao i Atletico göe en bredsida förbi Reina i målet 1-1 i den 83:e minuten. Noterbart är att Benitez bytte ut Keane, Gerrard och Alonso för att han vill nog spara dom till Chelsea på söndag.