onsdag 22 oktober 2008

Inför Atletico Madrid på Vicente Calderon


Idag möter Liverpool Atletico Madrid på Vicente Calderon i Champions League. Matchen mellan lagen har det snackats om mycket för det skulle vara Fernando Torres återkomst till Madrid men som alla vet så blev han olyckligt skadad i Spaniens VM-kval match mot Belgien och han blir borta fyra matcher för The Reds.

Det är Atleticos första år i Champions League och dom har börjat bra med 3-0 mot PSV Eindhoven borta och sen 2-1 hemma mot Marseille. Det har däremot gått dåligt i ligan på senaste tiden efter en förlust mot Barcelona med 6-1 på Camp Nou och sen en förlust i Madrid derbyt mot Real men ligan och CL är två helt olika saker så det kan gå hur som helst i den här matchen.

Preliminär starelva Liverpool:


Reina
Arbeloa Agger Carra Dossena
Alonso/Maschernao
Pennant Riera
Stevie G
Keane Kuyt

Största Hotet i Madrid laget:

Sergie Aguero är den spelaren som kommer utgöra mest hot för Liverpools backlinje.
Han är en väldigt kvick spelare som kan hålla i bollen. Han är ännu ett argentinskt underbarn som kunde gått till Liverpool(läs tidigare artikel).

Man kan se likheter mellan han och Messi i spelstilen båda är korta och har en jättebra teknik. Den största skillnaden mellan Messi och Aguero är att Aguero verkligen har en näsa för mål han är en riktig måltjuv han dyker alltid upp på rätt plats för att sätta in bollarna bakom målvakten.

Inga kommentarer: