söndag 26 oktober 2008

Egna Tankar kring laget

Liverpool överraskade mig stort idag mot Chelsea. Jag trodde innan matchen att det skulle sluta oavgjort mellan lagen men Liverpool spelade stundtals ut Chelsea. Det var roligt att se Liverpools passningspel idag också för dom spelade som Barcelona gör i sina största stunder. Försvarspelet var en fröjd att se idag dom gjorde inte ett ända fel under hela matchen och den backen som var bäst det var Agger som verkligen hade ryckt upp sig efter dundermissen mot Wigan förra helgen.

Det är jävligt bra att Rafa Benitez Äntligen vinner en match mot dom stora fyra på bortaplan. Jag kritiserade Benitez väldigt mycket förra säsongen för hans rotationssystem men han har nu visat att det kan vara väldigt bra att rotera i laget också. Rafa roterar inte lika mycket som innan men han roterar fortfarande.

Det som var tråkigt med matchen var att han inte vågar starta med två anfallare och med Babel ute på någon av kanterna. Idag gick det vägen utan två anfallare så det gör inget just idag. Keane kommer närmare och närmare formen och man ser att han börjar få lite mer självförtroende men det ända som behövs är några mål i ligan också. I nästa match så väntar nu Portsmouth på Anfield och den matchen spelas på Onsdag.

Inga kommentarer: