lördag 18 oktober 2008

Sjukt är vad jag kan säga

Det var väldigt jobbigt att titta på den här matchen för man blev riktigt sur när Agger gör ett sånt misstag och sen att det var ett försvarsmisstag vid 2-1 målet också. Det var kul att Agger var tillbaka i startelvan men det var inte kul att han gjorde sånt misstag.

Det var också kul att Kuyt var tillbaka på den platsen jag tycker han ska spela på och det är som anfallare och direkt när han fick spela där producerade han mål och det såg vi ju idag och det andra målet var ju av yttersta världsklass.

Det är jävligt gött att Liverpool än en gång visar upp sån fighting spirit efter underläge. Bra att Riera gjorde mål också för det är nog bra för hans självförtroende nu är det nästan bara Keane som behöver göra mål för att laget ska vinna ligan i år med det kommer till slut när första målet i ligan komemr så kommer det nog bara fler och fler men han ser väldigt valpig ut i vissa situationer och han måste vara mer bestämd i sina avslutningslägen för vi såg ju mot PSV i Cl att han är en målsytt men det är bara att kämpa vidare.

Det är också bra att Benitez vågar byta ut båda ytter backarna efter Valencias utvisning way to go Rafa.

Det var en väldigt sjuk match och man var konstant nervös men det viktigaste var att vi vann matchen och det spelar ingen roll hur vi vann. Liverpool har gjort många vändningar denna säsong och dom måste se till att vinna matcherna men dom kan inte vinna matcherna på vändningar varje gång det håller inte hela vägen. Det har varit många sjuka matcher den här säsongen men det här var nog en av dom sjukaste tillsammans med Manchester City matchen för två veckor sedan. Men huvudsaken var att vi vann och det är jag överlycklig för.

Inga kommentarer: